DJI Air 2S + Accessoires – Alles wat u zoekt

Bent u opzoek naar accessoires voor uw DJI Air 2S? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij hebben verschillende cases, noodzakelijke accessoires zoals batterijen en nice to have gadgets.

Wanneer uw drone of de batterijen geleverd worden, bevinden de batterijen zich is een slaapstand. Dit is voor veiligheidsredenen tijdens het transport slaapstand. Ze kunnen niet worden ingeschakeld voordat ze eerst geactiveerd zijn.

Om de batterijen te activeren, moeten de batterijen één keer volledig worden opgeladen. Dit moet gebeuren via de standaardlader, waar u 1 batterij met een keer kan laden. De oplaadtijd is ongeveer 1 uur en 35 minuten.

Met de drievoudige lader (de two way charhing hub) is dit niet mogelijk.  Het kan ervoor zorgen dat de batterijen definitief blokkeren. 

Indien het toch werd werd uitgevoerd met de multilader, en de batterijen zijn geblokkeerd, probeert u best de batterij op te laden met de enkelvoudige lader.  Als hierdoor de batterij niet opnieuw wordt ontgrendeld, neem dan rechtstreeks contact op met ons.

 

Niet gevonden wat u zocht bij DJI Air 2S + accessoires? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

0

Je winkelwagen