DJI Mavic 2 – Mavic Zoom – nieuwe beelden opgedoken

Mavic 2 zoom catalogi lek

Mavic 2?

Het laatste gerucht over de Mavic 2 komt, zoals vaak, van OsitaLV. Maar deze keer geen tekeningen of veronderstellingen, de foto op zijn Twitter-feed toont een cataloguspagina (van in Argos, Engeland). We zien twee varianten van de Mavic 2, een Mavic 2 Pro en een Mavic 2 Zoom. De camerasensor van de Mavic 2 Pro is een 1-inch model gemaakt door Hasselblad (het bedrijf is waarschijnlijk gekocht door DJI), wat de nieuwsgierigheid van fotografie liefhebbers zou moeten opwekken. De Mavic 2 Zoom biedt een camera die optisch 2x kan inzoomen, met een Dolly Zoom-functie. Vergelijkbaar met de Anafi Parrot. Een Dolly Cam is een techniek waarmee je het landschap achter een onderwerp kunt vergroten of verkleinen, met een combinatie van zoom en voortbeweging.

Andere functies

Het is heel klein geschreven, maar we kunnen lezen dat de batterij autonomie van de Mavic 2 32 minuten is, dat de apparaten de obstakels in alle richtingen kunnen vermijden, dat de functie ActiveTrack 2.0 aanwezig is, en ook 1080p OcuSync 2.0. Prijzen worden nog niet vermeld.

Fake of echt?

Het document over de Mavic 2 is waarschijnlijk gebaseerd op de producten die op 18 juli 2018 zouden worden aangekondigd en die na de annulering van het evenement niet zijn aangekondigd. Er kan van worden uitgegaan dat de verkregen informatie juist is – althans voor wat halverwege juli zou worden onthuld. Bij een annulering zo snel voor de datum van indiening, waren er waarschijnlijk al proefdrukken van deze catalogi. Het valt nog te bezien of hier belangrijke veranderingen zullen verschijnen tot de uiteindelijke presentatie van deze apparaten – er is geen twijfel dat DJI een paar verrassingen achter houdt.

Kan ik al bestellen of reserveren?

Ja dat kan. We hebben nu reeds een pre-order klaar gezet waar u nu reeds een toestel kan reserveren. We verwachten dat ze elk moment gaan toekomen. Wees er snel bij want de orders lopen al volop binnen.

BESTEL HIER JE MAVIC 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart