Nieuwe Spark / Mavic Air – eerste beelden

Waar we al lang op aan het wachten zijn is nu eindelijk vorm aan het krijgen. De eerste beelden zijn gelekt van de nieuwe DJI Spark – DJI Mavic Air drone die DJI in september zal uitbrengen.

We verwachten dat dit een opvolger zal zijn voor zowel de DJI Spark als de DJI Mavic Air, klein maar met uitstekende camera prestaties. Gewicht aangepast aan de nieuwe Europese wetgeving.
Opvallend is de gelijkenis met de Mavic reeks en de ruimte waarin de batterij kan geschoven worden, gelijkaardig met de Phantom reeks.

In een volgend fase verwachten we dan ergens in januari of februari een opvolger voor de DJI Mavic 2 en de DJI Phantom reeks, ook hier denken we dat DJI beide modellen gaat re-designen naar één nieuw model dat hopelijk net onder de 900g gaat liggen, de magische grens in de nieuwe Europese wetgeving.

Daarnaast hopen we volgend jaar ook een race-drone te mogen verwelkomen die dat gat in de markt nog kan opvullen, de eerste stappen zijn alleszins reeds gezet met de DJI FPV module en Goggle.

En een opvolger voor de Inspire reeks zou er ook wel eens aan kunnen komen. Dat beloofd dus voor 2020.

De eerste beelden:

DJI-Spark-Air-V2

 DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

DJI-Spark-Air-V2

 

2 thoughts on “Nieuwe Spark / Mavic Air – eerste beelden

  1. Ik denk dat de ‘magische grens’ met de nieuwe Europese regelgeving voor het gewicht vd drone op 250 gr ligt en niet 900gr

    1. Inderdaad, als je weet dat DJI ook wel ergens mee heeft gewerkt aan de nieuwe wetgeving zullen de specificaties van de nieuwe drone er net onder liggen, vandaar het gewicht van de nieuwe Mavic Mini, zijnde 245g. Dus net onder die magische grens. Ze zijn niet dom bij DJI 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield