DJI Mini Series

De compacte maar krachtige drones van de DJI Mini series zijn de perfecte creatieve metgezel en leggen al uw momenten vast op een manier die het gewone moeiteloos verheft. Samen met de eenvoudig te gebruiken DJI Fly-app geniet u van een vereenvoudigde vliegervaring en een perspectief als geen ander. De kleine reeks is ontworpen om een gewicht te hebben onder de 249g. Het kleine DJI dronetje evolueert snel mee om steeds update te blijven. 

Niet gevonden wat u zocht bij DJI Mini series? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

Twijfelt u over welke drone het beste bij u past? Weet u niet goed welke drone te kiezen of hoe u ze moet vergelijken? Ook dan kan u ons contacteren. Kom langs in onze shop en dan kan u de verschillende bekijken. Vergeet zeker eerst niet een afspraak te maken.