DJI FPV Drone en accessoires

Ook DJI heeft nu een FPV drone. Hieronder kan u alles vinden voor uw DJI FPV drone en accessoires. Er zijn cases, must-haves zoals batterijen en nice-to-have zoals landingspads of een fluovest.

Opzoek naar DJI FPV Goggles van DJI en zijn accessoires? Deze kan je hier vinden.

DJI FPV drone

Vliegen met een FPV drone is een bijzondere ervaring. FPV staat voor first person view en deze naam heeft ze niet gestolen. Dankzij de kleine camera en een 150° beeldhoek heeft u het idee dat u zich in uw drone.  Waar de ander DJI drones ontworpen zijn voor stabiele en veilige vluchten, is een FPV ontworpen voor stunts en snelheid. 
 

DJI FPV drone accessoires

Hieronder kan u alle accessoires vinden voor uw DJI drone. Zo kan u extra batterijen vinden of ND filters om uw drone beelden te optimaliseren en nog veel meer.  

Resultaat 1–20 van de 70 resultaten wordt getoond

Niet gevonden wat u zocht bij DJI FPV? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

0

Je winkelwagen