DJI Mavic Air 2

Is een Mavic mini te klein en een Mavic 2 te duur? Dan is een DJI Mavic Air 2 zeker een optie. Deze heeft een ongelooflijke kwaliteit voor foto’s en video’s en vliegplezier voor een leuke prijs.

Opzoek naar een drone of accessoires? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. We hebben de Air 2 met Smart-controller en in de standaard uitvoering. Behalve de drones hebben we heel wat accessoires zoals must-haves, propellers, batterijen of zoals nice-to-have landingspads of fluovesten. 

Belangrijke mededeling voor het eerste gebruik

Bij levering bevinden de batterijen van de DJI Mavic Air 2 zich, om veiligheidsredenen, in de slaapstand (“slaapstand”). Ze kunnen niet worden ingeschakeld omdat ze eerst geactiveerd moeten worden.

Voor activering moeten de batterijen één keer volledig worden opgeladen met de standaardlader (1 batterijaansluiting) (zie ook pagina 7 van de gebruiksaanwijzing). De oplaadtijd is ongeveer 1 uur en 35 minuten.

Hiervoor mag de drievoudige lader (hub) niet worden gebruikt! Anders kan de batterij definitief worden geblokkeerd.

Als het eerste laadproces uitgevoerd werd met de multilader (hub) en de batterij nu geblokkeerd is, probeer dan de batterij volledig op te laden met de enkele oplader. Als hierdoor de batterij niet opnieuw wordt ontgrendeld, neem dan rechtstreeks contact op met DJI Support.

 Heeft u een vraag of een opmerking over de DJI Air 2? Laat het dan zeker weten