Over DroneDepot

De webwinkel dronedepot.be is eigendom van IT-Factory bvba met maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Goudveilstraat 5 en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer BE 0816.872.236.

Tel. nr: +32 (0)491 07 99 54 – laat een bericht achter indien we niet opnemen
e-mail: winkel@dronedepot.be
website: www.dronedepot.be

Ons bedrijf is ontsproten uit onze hobby modelvliegen. Al jaar en dag vliegen we in Vlaams Brabant bij de modelvliegclub LMAC.
We hebben ervoor gekozen om geen fysieke winkel meer open te houden. Hierdoor kunnen we veel kosten besparen die we dan kunnen investeren in onze webshop en ten dienste te staan van onze klanten.
Onze shop is gespecialiseerd in de verkoop van DJI drones en toebehoren. Daarnaast hebben we ondertussen ons gamma kunnen uitbreiden met allerhande toebehoren, flightcases op maat van je dronetype en FLIR camera’s die je kan plaatsen op elke type van onze drones die we verkopen.

Disclaimer

Domeinnaam, logo en andere bestanddelen verbonden aan dronedepot.be worden beschermd door intellectuele rechten. Wie ze wenst te reproduceren of verspreiden onder het publiek dient hiervoor de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming te vragen aan IT-Factory BVBA.

De op de website bijhorende informatie wordt met zorg gepubliceerd. Ondanks alles is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is. Dronedepot en IT-Factory BVBA kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor dergelijke onjuistheden.

Vragen?

Heb je vragen, stel ze gerust via ons contact formulier, wij doen ons best om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Wil je je mening kwijt over onze shop, klik dan op “Maak bericht aan” en laat je waardering achter.