Over de webwinkel DroneDepot.be

De webwinkel dronedepot.be is eigendom van DroneCave CommV. met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Fosselstraat 6 en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer BE 0771.941.935.

Tel. nr: +32 (0)470 06 84 16 – laat een bericht achter indien we niet opnemen
e-mail: [email protected]
website: www.dronedepot.be

DJI Drone kopen bij een drone specialist? Kijk zeker eens bij dronedepot.be

Disclaimer

Domeinnaam, logo en andere bestanddelen verbonden aan dronedepot.be worden beschermd door intellectuele rechten. Wie ze wenst te reproduceren of verspreiden onder het publiek dient hiervoor de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming te vragen aan DroneCave.

De op de website bijhorende informatie publiceren we met zorg. Ondanks alles is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is. Dronedepot en DroneCave kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor dergelijke onjuistheden.

Vragen voor Dronedepot.be?

Heb je vragen, stel ze gerust via ons contact formulier, wij doen ons best om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen. Hebt u een vraag die u makkelijker telefonisch stelt? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Nemen we even niet op? Dan zijn we vast met een andere klant bezig, laat een boodschap achter na de biep. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Wil je je mening kwijt over de webwinkel dronedepot.be, klik dan op “Maak bericht aan” en laat je waardering achter.