DJI Mavic 2

Opzoek naar een DJI Mavic 2 drone? Dan bent u hier op de juiste pagina. U vindt hier alle informatie over de verschillende types van de Mavic 2 zoals de Zoom, de Pro of de Enterprise. Ook kan u hier alle accessoires terugvinden van nuttige zaken zoals batterijen en propeller tot nice-to-haves zoals de gepersonaliseerde fluovest en de landingspad.

Er zijn ook een aantal speciale voordeelbundels. Zeker de moeite om een kijkje te nemen.

Zou u graag wat beelden zien, gemaakt van de DJI Mavic 2? Wat meer informatie over zijn eigenschappen? Kijk dan snel naar dit filmpje. 

DJI Mavic 2 Voordeelbundels

DJI Mavic 2 Accessoires

Klik hier voor alle Mavic 2 accessoires

Niet gevonden wat u zocht?

Niet gevonden wat u zocht bij DJI Mavic 2? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

Twijfelt u over welke drone het beste bij u past? Weet u niet goed welke drone te kiezen of hoe u ze moet vergelijken? Ook dan kan u ons contacteren. Kom langs in onze shop en dan kan u de verschillende bekijken. Vergeet zeker eerst niet een afspraak te maken.