Voordelen dronedepot.be

Officieel verdeler

Dronedepot.be is een erkend verdeler voor het merk DJI, B&W, PGYTECH , HPRC en Polarpro.

Voor DJI werken wij naast rechtstreekse import van DJI ook samen met diverse distributeurs in België, Nederland en Duitsland omdat we op die manier veel gemakkelijker aan de nieuwste DJI produkten kunnen komen en kunnen beroep doen op hun aanwezige voorraad.

Hierdoor kunnen we steeds als eerste de nieuwste DJI producten aanbieden via pre-orders, maak hier dus zeker gebruik van.

Omdat wij officiëel verdeler zijn van het merk DJI en ook van onze andere lopende merken kunnen wij steeds beroep doen op deze leveranciers en kan u genieten van een gedegen productkennis en garantie.

U kan steeds bij ons terecht na afspraak. Wij werken enkel op afspraak zodat wij u als klant steeds voldoende tijd kunnen geven om u advies en uitleg te kunnen geven over onze producten.

Scherpe prijzen

Dronedepot.be is een webshop waar u steeds de scherpste prijs krijgt van de Belgische markt. Indien u ergens anders een betere prijs kan vinden mag u dit steeds melden, wij doen beter.

Laagste prijs garantie?

Om de beste prijs te krijgen dien je wel met de volgende punten rekening te houden:

Laagste prijs garantie

  • het artikel moet dezelfde SKU hebben (zelfde artikel, zelfde versie, zelfde kleur, zelfde barcode)
  • het artikel moet ook op voorraad zijn bij de aangeboden referentie
  • andere kortingen zijn niet toepasbaar op de prijs die u krijgt voor een beste prijs voorstel
  • wij vergelijken enkel met Belgische shops, artikelen uit het buitenland kan je niet vergelijken omdat BTW en garanties anders kunnen zijn
  • prijzen worden enkel in acht genomen indien dit live controleerbaar is via de concurrerende website en niet op basis van een offerte
  • verzendingskosten worden niet meegerekend in de vergelijking

Belgische webshop

Dronedepot.be is een rasechte Belgische webshop. Onze kantoren zijn centraal gelegen in België nabij Brussel, een 30km van Leuven en vlot bereikbaar via de R0, E40 en de A12

Belgisch wil zeggen bij u in de buurt en dat u steeds bij ons na afspraak welkom bent en volop van alle wettelijke garanties kan genieten. Koopt u in een buitenlandse webshop zijn niet steeds dezelfde garanties of BTW tarieven geldig.

Wisselstukken

Onze website bevat tal van wisselstukken, stuk voor stuk origineel, dus geen namaak, ja hoor dit bestaat ook.

Kan je het wisselstuk dat je nodig hebt niet vinden op onze site, neem gerust contact met ons op. Dagelijks vullen wij onze artikels aan op de website en mogelijks staat dat wat je net zoekt er nog niet op.

Eigen hersteldienst

dronedepot.be maakt gebruik van een eigen hersteldienst voor herstellingen die niet onder garantie vallen door omstandigheden of door een vervallen garantieperiode.

Wij herstellen enkel materiaal aangekocht bij ons na voorlegging van uw aankoopfactuur.

Materiaal dat nog valt onder de garantieperiode zal steeds via de officiële DJI reparatieservice gebeuren om te vermijden dat uw garantie vervalt. Deze reparatieservice is gelegen in Amsterdam, Nederland.

Offerte voor B2B

Heeft u een bedrijf dat drones of toebehoren gebruikt voor zijn bedrijfsactiviteit of bent u een onderwijsinstelling dan maken wij graag een offerte op maat.

Wij verdelen alle materialen van de merken DJI, B&W, PGYTECH, Polarpro, Sunnylife en LifThor ook al staan ze niet altijd op onze site vermeld. Het is een zeer groot gamma en onze site krijgt dagelijks de nodige updates en nieuwe artikels.

Wenst u een voorstel op maat neem dan gerust met ons contact op. Wij helpen u graag verder met advies.