DJI Avata

DJI AVATA is de eerste FPV drone van DJI gemaakt voor indoor vliegen. Dit toestel is uitermate geschikt voor het indoor vliegen omwille van zijn compactheid en wendbaarheid. Desondanks is de DJI AVATA zeer robuust en kan deze wel tegen een duw links of rechts.

De vernieuwde Goggle 2 bij deze AVATA maakt de ervaring van het FPV vlieger nog aangenamer en impressionanter. De nieuwe bril is lichter dan de Goggle V2.

Wil u graag meer informatie over de Avata? Kijk snel naar volgend filmpje!

Niet gevonden wat u zocht?

Niet gevonden wat u zocht bij DJI Avata? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

Twijfelt u over welke drone het beste bij u past? Weet u niet goed welke drone te kiezen of hoe u ze moet vergelijken? Ook dan kan u ons contacteren. Kom langs in onze shop en dan kan u de verschillende bekijken. Vergeet zeker eerst niet een afspraak te maken.