DJI Mavic 3 drone Series

Vlieg langs alle obstakels en maak de meest adembenemende beelden dankzij deze DJI Mavic 3 drone. De 4/3 CMOS Hasselblad-camera legt de lat voor luchtfotografie weer een trapje hoger. De drone komt in twee uitvoeringen, de gewone drone en de cine versie. De cine versie heeft een intern geheugen van 1 TB. Er zijn ook Enterprise uitvoeringen met thermische of RTK module. Meer informatie over de Enterprise versie vind je hier

Voor leuke en handige accessoires kan u terecht bij de Mavic 3 Accessoires.

Hebt u uw drone gecrashed of ging uw drone stuk? Dan kan u hem misschien maken met de onderdelen bij de onderverdeling Mavic 3 Spare parts.

Wil u graag wat video’s zijn gemaakt met de Mavic 3? Of gewoon wat extra informatie van de Mavic 3? Kijk dan snel even naar dit filmpje. 

Niet gevonden wat u zocht?

Niet gevonden wat u zocht bij DJI Mavic 3 drone? Kijk zeker verder op de ander pagina’s of neem contact met ons op. Het drone assortiment is zodanig uitgebreid en verandert enorm snel. Wij hebben meer producten in ons assortiment dan reeds op de website vermeld staan. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren indien u iets specifiek zoekt.

Twijfelt u over welke drone het beste bij u past? Weet u niet goed welke drone te kiezen of hoe u ze moet vergelijken? Ook dan kan u ons contacteren. Kom langs in onze shop en dan kan u de verschillende bekijken. Vergeet zeker eerst niet een afspraak te maken.