DJI herstart DJI Phantom 4 Pro Productie

DJI herstart Phantom 4 productie

Ja, je leest het goed. De eerste geruchten, en meestal waar rook is, is vuur, gaan de ronde dat DJI terug gestart is met de productie van de zeer succesvolle DJI Phantom 4 Pro V2.0 serie.

Verwacht wordt dat midden oktober 2019 de eerste modellen terug beschikbaar zouden zijn, hopelijk ook deze keer in Europa. DJI wil hiermee antwoorden aan de zeer grote vraag wereldwijd. Begrijpelijk voor zo een goed toestel.

Phantom 4 Pro V2.0

De productie zou echter van korte duur zijn want DJI laat uitschijnen dat daarna de DJI Phantom reeks zal opgeslorpt worden door de DJI Mavic 2 reeks. Deze Mavic 2 opvolger staat dan weer op de planning voor eind januari 2020.

Deze laatste zet lijkt ons een normale wending rekening houdend met de nieuwe Europese verordening. Gewicht zal dan een cruciale rol spelen bij het bepalen van de C-klasse.

Wens je toch nog een DJI Phantom 4 Pro V2.0 te bemachtigen, schrijf dan zeker in op onze pre-order en wij houden je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Meer over de nieuwe Europese wetgeving kan je volgende week op onze site vinden in een groot, leesbaar en vooral verstaanbaar artikel waar we volop aan het schrijven zijn.

Geef een reactie

0

Je winkelwagen